Sommerleir i Dubehsno

Aleksander, en av de største guttene på leiren forteller at han var på leir her første gang for to år siden. Under den leiren lærte han Jesus å kjenne, det forandret livet hans totalt. Før denne leiren hadde Aleksander store problemer, han var med i en guttegjeng som drev med tyveri og hærverk.

 

Pappa har ikke jobb fordi han drikker for mye. Mamma er mye syk. Det er ikke greit og være barn når livet i familien ikke fungerer. De siste to årene har livet blitt helt annerledes. Mamma og bestekameraten fra guttegjengen har tatt imot Jesus etter at de fikk se hvordan Jesus hadde forandret Aleksanders liv. Et leiropphold i Dubechno har stor betydning for svært mange av barna.

Leiren er et rehabiliteringsopphold i forhold til radioaktivitet fra Tsjernobyl katastrofen. Det betyr at her er man i et område fritt for radioaktivitet med tilsvarende ren mat. To uker her med et strukturert opplegg som inneholder tid for lek, bading, fem måltider om dagen og samlinger med sang, bibelundervisning og andre aktuelle temaer. Viktigst av alt er at barna lærer Jesus å kjenne. Disse leirene har meget stor betydning for barnas fysiske helse samtidig som de får nye positive erfaringer som de tar med seg videre i livet. Jeg ønsker at du kunne oppleve å møte disse barna og høre de selv fortelle hva det betyr for dem.
Vi vil takke alle dere som er med og støtter Barnemisjonen i dette arbeidet.