Mary Ann takker for hjelp til utdannelse

Mary Ann Saberon Blanque sammen med Zeny Ablang, som leder Barnmissionens sponsorprogram
på Filippinene.

I 14 år fikk Mary Ann hjelp gjennom Barnemisjonen på Filippinene, til skole og utdannelse. Nå arbeider hun som lærer og motiverer sine elever til å ta livets utfordringer.

«Jeg har innsett hvor viktig det er med utdannelse, og jeg er takknemlig for all hjelp jeg har fått. Den har forvandlet mitt liv,» sier hun.

Støtt hjelpearbeide

Mary Ann Saberon Blanque vokste opp sammen med sine foreldre og seks søsken i et fattig område i Manila. Foreldrene var dagarbeidere med ujevn og svært lav inntekt. Syv år gammel ble Mary Ann med i Barnemisjonens skoleprogram. «Det var muligheten som forandret mitt liv,» sier Mary Ann.

«Jeg elsker min fadder. Hun husket alltid på meg med en liten gave til jul og bursdagen min. Jeg følte meg elsket og verdifull. Vi skrev brev til hverandre. Jeg skrev om mitt liv og mine studier. Det var den eneste måten jeg kunne takke henne for all hjelp jeg fikk.» sier Mary Ann.

For å hjelpe sine søsken slik at de også skulle få gå på skolen, begynte Mary Ann som 16 åring å jobbe på en restaurant mens hun studerte.

Fikk hjelp i 14 år

I 14 år fikk Mary Ann økonomisk hjelp gjennom Barnemisjonen til å fullføre studiene. Hun tok eksamen ved et av de største universitetene på Filippinene. Hun ble den første i sin familie med universitetseksamen.

Mens hun studerte pedagogikk om dagen, jobbet hun nattskift i industrien i to år. Søvnløse netter og travle dager ble kronet med eksamen og godkjenning som lærer. Nå har hun jobbet som lærer i fire år.

«Jeg forteller elevene om min bakgrunn, for jeg vil motivere dem til å kjempe. Livet er fullt av utfordringer. Jeg ser på dem som en gave fra Gud. Han kjenner vår styrke og hjelper oss til å håndtere dem,» sier hun.

Hedret og takknemlig

Mary Ann Saberon Blanque er så takknemlig for den hjelpen hun har fått gjennom Barnemisjonen.

«Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være en del av et velsignet sponsorprogram. Det er vanskelig å forestille seg hvordan det hadde vært om jeg ikke var en del av Barnemisjonens skoleprogram og sponsing gjennom alle disse årene.

Jeg takker for all den hjelp som Barnemisjonen gir til filippinske barn som meg. Jeg ønsker at jeg kunne treffe deres faddere og takke hver enkelt for alt de har gitt oss. Jeg vil også oppfordre alle faddere til å fortsatt støtte Barnemisjonens arbeid. Fra dypet av mitt hjerte, og på min families vegne vil jeg takke så mye og ønske dere Guds velsignelse,» sier Mary Ann.

Eva Ruderstam

Mary Ann Graduation

Mary Ann tok eksamen.

Støtt hjelpearbeidet, send din gave til Barnemisjonen konto nr. 5082 06 05842.